سلام سلام مثل اینکه باید اینجا رو به پاتق عشاق سریالهای تایلندی تبدیل کنم یادتونه یه بار یه کلیپ تو کانال فرستادم دنبال اهنگش بودم این کلیپ رو میگم
اون موقع بود که عشاق سریال تایلندی مثل خودم به صف شدن که این سریال چیه وچه باحاله وخلاصه از کجا میشه دان کرد متاسفانه درجریانید که سریال تایلندی مثل بقیه زیرنویس درست ودرمون نداره وحتی اگر هم داره مترجم پیدا نمیشه ترجمه اش کنه
به هرحال قصه نکنم دراز وکوتاه کنم سیستار جان عزیز دل من یه لطف بزرگ حداقل درحق من کرد واین سریال رو شروع به ترجمه کرد هروقت که ترجمه ی جدید بذاره همین پست رو برای دوستداران اپ میکنم
لطفا اونهایی که طرفدار این بخش هستن حتما حتما با نظراتشون این دوستمون رو ساپورت کنید که انگیزه پیدا کنه دیگه خود دانید ازش کاملا تعریف کنید انرژی بگیره قسمت های بعدی رو ترجمه کنه وگرنه معلوم نیست کی دیگه پیدا بشه ولطف کنه فی سبیل الله زحمت ترجمه اش رو بکشه
اگر هم خواستید راجع به نوع ترجمه اش راهنمایشش کنید هرچند بنده خدا کلی غرغر های من رو تا حالا تحمل کرده این فعلا زیرنویس پارت اول قسمت اوله بریم سراغ سریال
منبع اصلی لینک ها از سایت سرزمین سریالهای تایوانی
http://tw2-dramaland.mihanblog.com/post/363
من هرقسمت از سریال رو به همراه زیرنویسش میذارم امید به خدا که یه روزی تموم شدن سریال رو همینجا اعلام کنم
Once Upon a Time. in My Heart.E01:Part1|Part2
Once Upon a Time. in My Heart.E02:Part1|Part2
Once Upon a Time. in My Heart.E03:Part1|Part2
Once Upon a Time. in My Heart.E04:Part1|Part2
Once Upon a Time. in My Heart.E05:Part1|Part2
Once Upon a Time. in My Heart.E06:Part1|Part2
Once Upon a Time. in My Heart.E07:Part1|Part2
Once Upon a Time. in My Heart.E08:Part1|Part2
Once Upon a Time. in My Heart.E09:Part1|Part2
Once Upon a Time. in My Heart.E10:Part1|Part2
Once Upon a Time. in My Heart.E11:Part1|Part2
Once Upon a Time. in My Heart.E12:Part1|Part2
ترجمه وزیرنویس ازsistar.زهره mim_i Masih86luna fly high
زمان بندی moon shine
ترجمه فلای های E02:Part1
فونت زرد ترجمه ی سیستار E02:Part1
E02:Part2
لینک قسمت دوازده پارت اول با فرمت ass
زیرنویس سریال کامل شد
دانلود زیرنویس کامل تمام قسمت ها
پ.ن
از طرف خودم مون شاین وبچه های با معرفت وبلاگ نقد کره ازتون تشکر میکنیم که تا به انتها همراه ما بودید هیچ کدوم ما تا به حال کار ترجمه انجام نداده بودیم پس صد در صد کاستی هایی وجود داره که امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید امیدوارم از دیدن این سریال به همراه ترجمه ی بچه های ما راضی بوده باشید
ترجمه وزیرنویس از sistar .زهره mim_i Masih86luna fly high
دانلود سریال تایلندی فریب خورشید با زیرنویس فارسی |Maya Tawan
نقد وبررسی سریال تایلندی جذاب مکار | Roy Leh Sanae Rai
دانلود سریال تایلندی وعده انتقام تلخ و شیرین با زیرنویس فارسی | Sanaeha Sunya Kaen 2014
معرفی ونقد سریال تایلندی خانه ی کامل تاهی |Full House Thai
دانلود سریال تایلندی کوپید ،الهه های عشق فصل اول (عشق شاد ) |Kammathep Hunsa
دانلود سریال تایلندی تلنگر عشق با زیرنویس فارسی | Rak Kan Panlawan
دانلود سریال تایلندی طیف دیگر افق به همراه زیرنویس فارسی |Different Lines of Horizon
time ,in ,my ,a ,upon ,سریال ,a time ,upon a ,in my ,time in ,my heart
درباره این سایت